Yassine El Ghanassy wint bij debuut voor Nantes

Na een laat doelpunt van Sala (81.) won Nantes met het kleinste verschil bij Troyes. Een stunt, want de bezoekers moesten op het halfuur met tien voort na rood voor Awaziem. Bij Nantes maakte Yassine El Ghanassy, pas overgekomen van KV Oostende, zijn debuut met een invalbeurt twee minuten voor tijd.

Montpellier is zaterdag op de derde speeldag van de Franse Ligue 1 niet verder geraakt dan een gelijkspel tegen Strasbourg. De partij eindigde op 1-1. Saadi (24.) bracht Strasbourg op voorsprong, maar Congré (72.) hing de bordjes diep in de tweede helft op gelijke hoogte. Bij Montpellier werd Isaac Mbenza in het slot naar de kant gehaald. In de stand staan Montpellier (4 punten) en Nantes (3 punten) in de middenmoot.