‘We zijn goed bezig’

Zonder Voorde en Bambrugge was Elene nu de leider in tweede B. Eendracht Elene profileert zich in de schaduw van de twee tenoren als een ploeg, die bij iedereen respect afdwingt. De in Machelen behaalde 1-7 zege bewijst, dat iedereen er verder voluit voor gaat.

rm

‘We waren nochtans niet zo goed begonnen en werden verrast door de 1-0 achterstand’, analyseerde trainer Sandy Casieris. ‘We moesten eigenlijk de greep lossen. Na onze gelijkmaker kreeg de thuisploeg een mentale klap. De kopjes gingen naar beneden. Voor ons de gelegenheid om uit te pakken met een opvallend scorend vermogen. Wij maakten zeven goals in 45 minuten en verwijzen naar 12 op 12. Een bewijs dat wij goed bezig zijn. We spelen ook al vijf matchen met dezelfde ploeg.’

‘De uitdaging was in het slot van de competitie de kaap van de 60 punten te halen. Met nog twee matchen te gaan is ons doel bereikt. In andere reeksen doen ploegen met 60 punten nog mee voor de titel. Bij ons is dit niet het geval. Er wachten nog twee wedstrijden. Eerst spelen wij tegen mijn ex-ploeg Ardennen. Ik heb daar als speler een mooie periode meegemaakt en ken nog veel mensen. Op de laatste speeldag trekken wij naar Bonanza, de ploeg die vorig seizoen kampioen speelde en na een heel goede eerste ronde een terugval kende. Ook in die wedstrijden gaan wij voluit voor puntenwinst om daarna af te wachten wie de tegenstanders in de eindronde worden’, besluit trainer Casieris.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen