© Gaston De la Haye

Zomerbarbecue van Okra St-Katarina

Woensdag 26 augustus hield het trefpunt Okra St-Katarina haar zomerfeest met een barbecue. Een honderdtal senioren, leden en ook enkele niet-leden, stonden in de rij voor een rijk gevulde barbecue in het Ontmoetingscentrum van St.-Katarina, gelegen in de Nicolas Cleynaertslaan te Hasselt.

Gaston De la Haye

De voorzitter sprak een kort welkomstwoord uit tijdens het gratis aangeboden aperitiefje. Voor alle aanwezigen was er daarna ruimschoots tijd voor een leuke babbel bij de kennismaking, de ontmoeting of het weerzien van oude vrienden. Meteen dus ook het ideale moment voor het ophalen van herinneringen…

En dan kwam barbecue! Met een ruime keuze uit 6 verschillende vleessoorten en een saladebuffet met verscheidene rauwkostslaatjes en sausjes, voor iedereen “à volonté”… Na een pauze met nog meer babbeltjes en contacten was het tijd voor de afsluiter: een verleidelijk dessertbuffet waarbij men bij een heerlijk kopje koffie kon snoepen van 5 verschillende lekkernijen.Dit derde zomerfeest van ons trefpunt werd echt een succes, met niks dan blije gezichten bij het naar huis gaan én de uitdrukkelijke vraag om dit in 2016 zeker nog eens over te doen!

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer