Vrouw die bruidsboeket wil vangen maakt grote blunder

Het moment waarop de bruid haar boeket weggooit op een trouwfeest: veel vrouwen vinden het heel spannend. In Flower Toss Wedding Fail, een filmpje dat op het internet circuleert, gaat een dame wel heel ver om het te vangen. Ze vergeet zelfs dat ze een peuter in haar armen heeft...

vwh

Wanneer de bruid op punt staat om haar bloemen weg te gooien, staat een groepje vrouwen te popelen om het boeket te vangen. Een dame op de eerste rij heeft een baby in haar armen, maar wil blijkbaar zo graag zelf trouwen dat ze het kleine meisje laat vallen in de hoop het boeket te bemachtigen. Het kindje kruipt na het incident over de grond en lijkt niet gewond. De onoplettende vrouw die zich even meer focuste op het boeket, troost het kindje meteen na de val. Het boeket wordt uiteindelijk gevangen door een vrouw op de tweede rij.

De video staat vijf dagen online en is al anderhalf miljoen keer bekeken op YouTube. 'Het ergste is dat niemand op het feest het doorheeft wat er gebeurt', schrijft iemand in de reacties onder het filmpje.'Dit is een reden om geen boeketje weg te gooien op een trouwfeest', schrijft een gechoqueerde man.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer