Christoff is weer verliefd

© carlo coppejans

‘Er is opnieuw iemand speciaal in mijn leven’, vertelde schlagerzanger Christoff (39) donderdag in het Radio 2-programma Plage Préférée, waarin presentatrice Kim Debrie elke week vijf dagen lang met één BV gesprekken voert op het strand.

skn

Christoff heeft eerder deze week de spits afgebeten in het zomerprogramma ‘Plage Préférée’ van Radio 2. Hij vertelde de voorbije dagen al over zijn hersentumor die hij als kind moest laten verwijderen en over zijn geloof. Maar donderdag vertelde Christoff openhartig over zijn nieuwe liefde.

‘Ik heb nog nooit zo diep gezeten’

Een jaar geleden besloten Christoff en zijn vriend Niels na acht jaar om uit elkaar te gaan. Maar nu lijkt de schlagerzanger nieuw liefdesgeluk te hebben gevonden. ‘Ik heb mijn portie liefdesverdriet het afgelopen jaar wel gehad. Maar het heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben. Misschien moest ik dat wel tegenkomen. Ik heb nog nooit zo diep gezeten’, vertelt Christoff. ‘Maar mijn geloof heeft mij daar heel fel bij geholpen. Het heeft mij ook duidelijk gemaakt dat niet iedereen het beste met mij voor heeft.’

‘Het zonnetje schijnt weer’

Maar Christoff voelt zich nu weer supergoed. ‘Ik heb terug heel veel energie. Het zonnetje schijnt weer en ik voel me echt superblij. Want er is opnieuw iemand speciaal in mijn leven, waar ik wel iets meer voor voel’, biecht Christoff op. ‘Het leuke is nu om gewoon zoveel tijd samen door te brengen en gewoon niks te verwachten. Hij heeft ook heel veel humor en kwam eigenlijk op het juiste moment in mijn leven. Want ik was er niet alleen klaar voor maar had het ook nodig. Hij geeft me terug vleugels, maar ik ben wel voorzichtig. Maar ik denk dat een mens niet gemaakt is om alleen te blijven’, aldus Christoff.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen