Vriendin doet boekje open over het geheime kind van ‘Temptation’ Merijn

© Vijf

Niet alleen op Temptation Island maar ook ernaast lopen de gemoederen hoog op. Vooral Merijn kwam op sociale media in het oog van de storm terecht. In een van de online discussies kwam zelfs aan het licht dat hij in alle geheim een kind heeft. Een dochtertje van bijna vijf jaar oud.

nadb

Bij televisiezender Vijf en productiehuis Warner zitten ze een beetje verveeld met de zaak. Een van de vereisten om deel te nemen aan Temptation Island is namelijk dat een koppel kinderloos moet zijn. “Dat, uiteraard, omdat we willen voorkomen dat gezinnen uit elkaar vallen”, klinkt het in Dag Allemaal. “Al heeft het onze absolute voorkeur dat de deelnemers ook geen kinderen hebben uit eerdere relaties.”

Of ze op voorhand op de hoogte waren, is niet duidelijk. Maar één ding is zeker: het kind bestaat. De moeder van het meisje - die een kortstondige relatie had met Merijn - wil niet reageren. Maar één van haar beste vriendinnen doet dat wel.

“Merijn heeft inderdaad een dochter”, klinkt het. “Hij is zelfs erkend als vader, maar een vader zou ik hem niet noemen. Binnenkort wordt dat kind vijf, maar Merijn kijkt er niet naar om. Zelfs bij de bevalling was hij niet aanwezig. Eén keer heeft hij z’n dochter gezien, toen het meisje al een halfjaar oud was. De moeder heeft meerdere pogingen ondernomen om het contact weer aan te wakkere, omdat ze het zo erg vindt voor haar dochter. Maar Merijn hield de boot af. Zoals het er nu naar uitziet, zijn z’n capriolen in Temptation het enige beeld dat zij ooit van haar vader te zien zal krijgen. Erg, he?”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen