Jeugdcupsite opnieuw bereikbaar

© www.nieuwsblad.be

De inschrijvingen voor de 45ste Jeugdcup Het Nieuwsblad draaien op volle toeren. Even was er paniek onder de clubs toen zij de boodschap kregen dat de campagne afgesloten was. Inschrijven was even onmogelijk.

Emiel Tack

“Ondertussen zijn de problemen opnieuw van de baan” zeggen de organisatoren. “Een foute ingreep achter de schermen had er voor gezorgd dat de inschrijfmodule Jongens niet langer toegankelijk was. Gelukkig werd dit heel snel door de ploegverantwoordelijken gemeld zodat we het euvel konden oplossen. Iedereen kan weer zijn of haar ploegen inschrijven.”

Controle

De exacte aanvangsdata zijn momenteel liggen momenteel nog niet helemaal vast. “Ervaring leert ons dat we in de provincies Oost- en West-Vlaanderen rond half oktober van start gaan” klinkt het nog. “De richtdata staan wel al opgenomen in het intern reglement. Deze blijven echter een beetje afhankelijk van het aantal ploegen dat per reeks inschrijft. Hierover krijgen de ploegen later nog verdere informatie. De overige provincies ( Antwerpen – Vlaams Brabant – Limburg ) starten traditioneel iets later.”

De ploegen die reeds ingeschreven zijn, verschijnen in de file Deelnemende ploegen 2016-2017 op de site www.jeugdcup.be Ploegverantwoordelijke kunnen hier nagaan of alle inschrijvingen correct verlopen zijn.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen