Terminale kankerpatiënt vervult ultieme wens met laatste foto

De terminaal zieke kankerpatiënt Stephen Sutton heeft één van zijn laatste wensen laten uitkomen. De Britse tiener, die de strijd tegen dikkedarmkanker niet zal winnen, vertelde in een emotioneel afscheidsbericht op Facebook dat zijn tijd gekomen was en poseerde voor de laatste keer met opgestoken duimen.

tmas

Stephen riep zijn volgers op om geld te blijven doneren aan het 'Teenage Cancer Trust', het goede doel dat hij op zijn lijstje met laatste wensen had geplaatst. Die oproep viel niet in dovemansoren, want vandaag is de kaap van 1 miljoen pond (zo'n 1,2 miljoen euro), die Stephen voorop had gesteld, al gerond. "Het beneemt me de adem op vele manieren", aldus de jongen op Twitter. "Wow. Iedereen heel erg bedankt."

Stephen had 46 wensen op zijn 'bucketlist' geplaatst, maar zal ze jammer genoeg niet allemaal in vervulling kunnen laten gaan. De jongen was onder andere wel getuige van de interland tussen Engeland en Brazilië op Wembley, vloog naar de States voor een concert van Skrillex en mocht spreken in het parlement. "Het leven is goed geweest. Heel erg goed", luidt het in zijn afscheidsbericht.

Bericht door Stephen's story.

Foto Facebook

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER