Chris Froome wordt Lego-mannetje

© Team Sky

© Team Sky

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Goed nieuws voor de wielerliefhebbers die ook wel eens graag met Lego-blokjes aan de slag gaan. Voor de 102de editie van de Tour de France komt de Deense speelgoedgigant op de proppen met een Lego-versie van de Tour-ploeg. Helaas is het een uniek item en kan slechts een gelukkige fan van Team Sky de speelgoedset winnen.

eadp

In het unieke pakketje zitten de Lego-versies van de negen renners die de Tour rijden, maar ook van ploegleider Sir Dave Brailsford, een Jaguar-volgauto en een Lego-versie van de Team Sky-bus. Hopelijk wordt Froome niet jaloers op zijn Lego-versie, want het gele mannetje heeft een opvallend rijkere, blonde haardos dan de levensechte versie.

De fan die het setje wil winnen moet een foto of video van zichzelf posten op een van de sociale mediakanalen van Team Sky waarin hij of zij hun steun tonen voor de Engelse ploeg voor de komende Tour.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen