1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Mojitoday festival verwacht 3.500 bezoekers

De zesde editie van de Mojitoday gaat vandaag door op de grasweide in de Oude Galgenstraat 32 in Putte-Kapellen. Het evenement is uitgegroeid tot een populair festival voor jong en oud.

Margo Tilborghs

Het festival startte zes jaar geleden met veel goodwill en een hooiwagen waar de plaatselijke dj’s het beste van zichzelf lieten horen.“Elk jaar kijken heel wat inwoners van Putte, Kapellen, Hoevenen, Stabroek en andere randgemeenten dan ook uit naar dit evenement”, zegt festivalverantwoordelijk Sandy van Dijck. “Tijdens de laatste editie waren er Belgische top dj’s aanwezig die bij het publiek sterk in de smaak vielen”, zegt van Dijck. “Hierdoor is het bezoekersaantal gestegen tot maar liefst 2760. Onze hosts van 'De Buitenbeenbrigade' zullen zich uitermate inzetten voor deze editie. We hopen om 3500 bezoekers te ontvangen. Het podium wordt aangekleed in mojitosfeer, er is randanimatie voor groot en klein en we beschikken over een aantrekkelijke line-up met onder andere dj Jeffius, dj Pat Krimson, Nibat & Aaron, Peter Luts, dj Wout, dj F.R.A.N.K en dj Yves De Ruyter. Een deel van de opbrengst willen we graag schenken aan Bikeaid.be", zegt Sandy van Dijck.

Op de foto:

Gertjan Neetens, Dennis DM, Glenn De Vree en Ziggy Leys verzorgen als 'De Buitenbeenbrigade' en gastheren mee het Mojitoday festival. "Een deel van de opbrengst willen we graag schenken aan Bikeaid.be. Daar doen we het voor", zeggen ze.

Info: www.mojitoday.be

MaTi

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER