Vandaag Sinksenfeesten met containerballenrace

Vandaag zondag lopen de Sinksenfeesten in het centrum van Kasterlee lekker door. Eén van de attracties vandaag is de 'containerballenrace' aan 'de Wissel', Geelsebaan in Kasterlee. Van 14 tot 18 uur kan iedereen er komen deelnemen.

Paul Keyenberg

Wat die containerballenrace precies inhoudt, kun je deze namiddag zien. Organisator Roger Wils laat teams een circuit afleggen in een container op wieltjes. Eén persoon stuurt, anderen moeten geblinddoekt de container in de juiste richting duwen.

Via een 'slurf' moet de bestuurder een balletje in het daarvoor bestemde doel deponeren. Dat blinddoeken de communicatie niet echt bevorderen, zal al snel duidelijk worden.

Van 14 tot 18 uur kan iedereen komen kijken en deelnemen aan de Geelsebaan, op het pleintje 'De Wissel' tussen café Mastentop en fitnesscentrum Technofit.

Uiteraard hebben de Sinksenfeesten veel meer te bieden: modeshows, koopjes, terrasjes, optredens, kinderanimatie enzomeer. Zondag en maandag zijn Geelsebaan, Turnhoutsebaan en Melkstraat verkeersvrij van 13 tot 21 uur.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER