Toen Danielle uit ‘The Sky is the Limit’ nog Danielleke was

© vier

Danielle Huybrechts geeft haar leeftijd graag niet prijs (naar verluidt zou ze 53 zijn), maar dat ze ooit jong is geweest, kan ze natuurlijk niet ontkennen.

jdr

Danielle zet in ‘The Sky is the Limit’ samen met haar vriend Thomas Vissers (37) haar trip down memory lane verder in Monaco en zo komt een jeugdfoto boven water. Op het beeld uit de oude doos staat de erfgename van een mode-imperium samen met haar moeder.

“Ze was nog erger dan ik. Ze heeft hard gewerkt maar ze is ook een bon vivant geweest. Ze heeft een mooi leven gehad”, vertelt Danielle, die meteen ook herinneringen ophaalt aan de tijd dat ze samen met haar ma drie maanden in een suite van het poepchique Carlton-hotel in Cannes logeerde.

“We gingen eigenlijk voor een week, maar we hadden het er zo naar onze zin dat we bleven”, aldus Danielle. “Mijn moeder kwam er graag. Ze plaatste haar ivoorwitte Rolls Royce dan vlak bij de ingang. En vanaf het terras zat ze ernaar te kijken. De mijne is toch de mooiste. Kijk maar, ze maken altijd foto’s van mijn Rolls.”

‘The Sky is the Limit’, VIER, 20.35 uur

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen