© WAS

Twee supportersverenigingen bundelen krachten

De Antwerp Supporters Adviesraad (ASA) en Act as One bundelen hun krachten. Dat is vandaag beslist op een vergadering van de nieuwe bestuurders van voetbalclub Antwerp en een delegatie van de supporters.

IL, PEGO

“ASA stopt als onafhankelijk orgaan en zal intensief gaan samenwerken met Act as One. Respect voor alle leden, bestuursleden en sympathisanten van ASA die zo hard hebben gewerkt, ieder op zijn eigen manier, om een steentje bij te dragen om onze geliefde club te redden”, meldt de website van ASA.

Antwerp staat voor een doorstart met Patrick Decuyper als nieuwe sterke man. “Vandaag zijn er krijtlijnen die erop wijzen dat de noodzakelijke samenwerking/participatie tussen de clubverantwoordelijke en de fans er komt”, vindt ASA.

“Om dit element in de toekomst duidelijker op de agenda te zetten is de versplintering van de verschillende supportersorganen misschien een blokkerende factor. Dat is dan ook de reden dat het ASA-bestuur unaniem beslist heeft om samen te gaan met Act as One en zijn werking als onafhankelijk orgaan te stoppen”, aldus de mededeling.