Direct naar artikelinhoud

Dominant Atlético onderuit tegen Villarreal, Carrasco geblesseerd na 10 minuten

Dominant Atlético onderuit tegen Villarreal, Carrasco geblesseerd na 10 minuten

Atlético Madrid heeft in het duel tegen Villarreal punten laten liggen. Dat zouden wel eens dure punten kunnen zijn in de strijd om de derde plaats in La Liga. De Madrilenen konden ondanks hun dominantie niet scoren tegen een sterk verdedigend Villarreal. Yannick Carrasco vial na 56 minuten in voor Nicolas Gaitan. Na een botsing met Rukavina greep de Rode Duivel naar zijn schouder en werd hij gewisseld.

Carrasco viel in met nog 34 minuten te spelen en was onmiddellijk gretig. Hij speelde Filipe Luis mooi aan en trapte zelf niet veel later over. Hij kwam nadien echter stevig in contact met verdediger Rukavina en ging hard neer. De onfortuinlijke Carrasco kwam van het veld met een grimas op zijn gezicht, grijpend naar de schouder.

De wedstrijd leek nochtans goed te starten voor de thuisploeg. De bal ging goed rond en zowel Saul als Griezmann hadden er zin in. Maar rond de zestien botsten de 'colchoneros'' op de stugge verdediging van Villarreal. Hetzelfde verhaal na de pauze, maar door frustratie slopen er foutjes in het spel van de Madrilenen. Villarreal had aan één echte kans genoeg. In de slotfase tikte Soriano binnen op aangeven van Cedric Bakambu. Die ene flits was meteen voldoende.