Sam uit "Lord of the Rings" komt naar FACTS

"Lord of the rings"-fans kunnen op de eerstvolgende FACTS-beurs hobbit Samwise Gamgee ontmoeten. Acteur Sean Astin brengt op 22 en 23 oktober een bezoek aan de fantasybeurs. Astin was eerder dit jaar al eens uitgenodigd op een eerdere FACTS-editie, maar moest door het overlijden van zijn moeder verstek laten gaan.
Supplied by Capital Pictures

Astin is vooral bekend van zijn rol als trouwe hobbitkompaan van hoofdpersonage Frodo. Daarnaast speelde hij onder meer mee in Spielbergs cultfilm "The goonies" en "Dorothy and the Witches of Oz". 

De Amerikaanse acteur stond al even op het verlanglijstje van de FACTS-organisatie. Hij was uitgenodigd voor de eerste lente-editie van de beurs, afgelopen april. Astin had toen ook toegezegd, maar liet door het overlijden van zijn moeder, actrice Patty Duke, op het laatste moment nog verstek gaan. "Lord of the rings"-fans kunnen eind oktober in Flanders Expo nu toch contact leggen met één van de vier hobbits.

FACTS gaat door op 22 en 23 oktober. Eerder hadden Paul McGann, (de achtste "Doctor Who"), en Nicholas Brendon (Xander Harris uit "Buffy: The Vampire Slayer") hun komst naar Gent al bevestigd.

ABACA

Meest gelezen