Velzeke wil aangenaam verrassen

Een week na de zware afstraffing op Bevere, wil Velzeke uit een ander vaatje tappen. Wortegem, dat vorige week evenveel goals maakte als Velzeke er slikte, wil de best scorende ploeg van derde C blijven.

rm

De pandoering in Bevere was ook voor trainer Geert Willems (Velzeke) een verrassing, maar de cijfers gaven volgens hem een vertekend beeld.

Het had totaal anders kunnen lopen.

‘Met een beetje meeval stonden wij halfweg de eerste helft met een voorsprong van 0-2 of 0-3’, weet trainer Geert Willems. ‘We werden echter op 2-0 geplaatst. In de tweede helft hebben we alles geprobeerd om de kentering uit te lokken. Onze 2-1 werd door de lijnrechter afgevlagd.’

‘Wij willen tegen Wortegem aangenaam verrassen. Het is onze laatste thuismatch, en dat moet een sportief hoogtepunt worden. Enkele spelers worden uitgewuifd en dat kan best met een goede prestatie en puntenwinst. We onderschatten nochtans de mogelijkheden van Wortegem niet’, aldus nog Willems.

Sparta Wortegem scoort vlot

Sparta Wortegem voetbalt met veel vertrouwen. Na de 6-0 zege tegen Ophasselt, gaat men ook in Velzeke voor de drie punten.

‘Ophasselt had de drie vorige matchen op verplaatsing gewonnen en werd door ons afgestraft’, zegt een gedreven Olivier Verschuere. ‘Het gaat eigenlijk gemakkelijk voor ons. Op training is het alsof het seizoen pas begon. De honger blijft groot.’

‘Voor mijzelf is het aantal goals bij Sparta nooit een doel op zich geweest. Tom Vindevogel en Seba Bossuyt maakten er meer. Vooral de ploegresultaten tellen. Overigens was ons scorend vermogen dit seizoen heel groot. Wij zijn na 28 speeldagen met 74 goals de best scorende ploeg. Kampioen Zottegem maakte tot dusver een goaltje minder’, aldus nog Verschuere.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen