Klanten slaan moeder en dochter in elkaar omdat frietjes te koud zijn

Wat begon met een banale ruzie over een ‘slecht’ gemaakt gerecht, draaide al snel uit in een gevecht. Een Amerikaans koppel uit Georgia klaagde over te weinig frietjes en te koude kip, waarna ze al snel klappen uitdeelden aan de bazin.

tica

Een gebroken neus en een lichte hersenschudding; dat is de balans na een gevecht tussen Nathaniel Smith en de eigenares van ‘Qwick Chick’ Jeannette Norris donderdagnamiddag. “Toen meneer Smith begon te klagen over zijn menu, zag ik dat hij agressief werd dus belde ik meteen de politie”, begint Jeannette. “Ik had hem zijn geld al teruggegeven maar dat bleek niet genoeg te zijn. En toen ik vertelde dat de politie onderweg was, sloegen de stoppen helemaal door”, zegt ze.

Jeannette kreeg kort daarna een paar rake klappen van Nathaniels vriendin Latasha, waardoor ze nu een gebroken neus heeft. Haar dochter die alles zag gebeuren vanuit de auto, stapte snel uit en probeerde haar moeder te beschermen. Tevergeefs. Ze had nog geen woord gezegd of Nathaniel sloeg haar al in het gezicht. “Mijn 15-jarige dochter is doodsbang. Ze heeft een lichte hersenschudding overgehouden aan die ene klap én een blauw oog. Ik hoop dat die twee bandieten snel naar de gevangenis moeten.”

De politie onderzoekt nu de zaak en zegt nog nooit zoiets gezien te hebben. Ondertussen zijn Nathaniel en Latasha nog altijd op de vlucht.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer