© RR

Van Roey ICT Group en Special Olympics trekken als team naar de Nationale Spelen

In aanloop naar de Nationale Spelen kondigen Special Olympics Belgium en de Van Roey ICT Group trots hun structurele samenwerking aan.

Marc Leysen

Special Olympics is ambitieus en wil tegen 2020 20 000 atleten en 9 000 vrijwilligers bereiken.

Om de vrijwilligerswerking professioneel te laten verlopen, zal Special Olympics de komende 4 jaar de EventManager tool van VanRoey.be gebruiken, met de jaarlijkse Nationale Spelen als hoogtepunt.

Van Roey wordt niet alleen Gold Partner van Special Olympics. Het bedrijf engageert zich ook om G-atleten te betrekken bij haar uiteenlopende sportieve initiatieven en vrijwilligers af te vaardigen naar een aantal activiteiten van Special Olympics. Sport voor iedereen!

Meer atleten, meer vrijwilligers

Het leven van mensen met een verstandelijke beperking verruimen dankzij sport, dat is de missie van Special Olympics. De Belgische afdeling en haar 12 500 atleten kunnen elk jaar rekenen op meer dan 6000 vrijwilligers. De droom en doelstelling van Special Olympics Belgium is om tegen 2020 20.000 atleten te bereiken en aan het sporten te krijgen. En zeer ambitieus plan! Dit wil zeggen dat het aantal events en vrijwilligers natuurlijk ook zal groeien.

En hier komt VanRoey.be in beeld. Special Olympics zal de komende jaren de EventManager tool van VanRoey.be gebruiken voor de registratie van en communicatie met alle vrijwilligers op al haar events en de jaarlijkse Nationale Spelen in het bijzonder. Deze Spelen zijn hét sportieve hoogtepunt van het jaar voor meer dan 3500 atleten met een verstandelijke beperking.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER