Dat krijg je dan, als je een vader de brief van de tandenfee laat schrijven

© Shutterstock

Als de kinderen hun melktanden beginnen te verliezen, is het de tandenfee die hen steeds met een bezoekje verrast. Maar als die natuurlijk net van vakantie moet terugkomen om enkel wat geld onder een kussen te leggen, is die niet zo blij. Dat blijkt uit een grappige brief van de fee aan de 10-jarige Britse Scarlett die mama Kellie Dawson op Twitter deelde.

flb

Het geschrift van het briefje van de tandenfee lijkt verdacht veel op dat van de man van Kellie Dawson. Die deelde het hilarische stukje dan ook op Twitter. Of dochtertje Scarlett het ook zo grappig vond, is nog maar de vraag. Het gaat in elk geval als volgt:

"Beste Scarlett,

"Kon je niet wachten tot ik van vakantie terug was? Daar zat ik op het strand in Bermuda van een heel alcoholisch (maar niet te suikerachtig) drankje te drinken toen ik een berichtje kreeg van een van mijn helpers dat een van je stralende witte was ontsnapt! Bloederig geweldig! Vervolgens nam ik een boot, dan een taxi, dan een vliegtuig gevolgd door nog een taxi, een vervangende busservice, een Uber, een fiets, een eenwieler en een tractor (daar vraag je me beter niet naar) en dat enkel om jou twee pond te geven."

"Normaal verdien ik goed geld met tanden. Deze keer zijn mijn zakken echter behoorlijk leeggeschud. Bovendien miste ik ook nog de strandbarbecue en er was een Ierse elf aanwezig waar ik wel een oogje op heb. Oh ja. Dus hier is je geld, besteed het wijselijk! Geen snoepjes of drankjes met veel suiker. Ik ga terug naar Bermuda en ik moet snel zijn want mijn tractor vertrekt in vijf minuten. Als je andere tand er snel uitvalt, doe me dan een plezier en lijm die eventjes terug vast. Laat me even genieten van mijn vakantie! Dit is een stressvolle job - soms is het net alsof tanden die worden getrokken - en ik heb wat rust nodig. Het beste, blah blah blah."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer