© GvA

Bedieningsuren veerdienst aangepast

Vanaf maandag 27 oktober worden de bedieningsuren van de veerdienst over het zeekanaal Brussel-Schelde in Tisselt aangepast, zodat ook ploegarbeiders er beter gebruik kunnen van maken.

JB

De veerdienst zal vanaf maandag 27 oktober op weekdagen uitvaren vanaf 5.30 uur (eerste afvaart vanaf linkeroever, zijde sporthal) tot 22.30 uur (laatste afvaart vanaf de rechteroever, zijde kerk). Om het kwartier wordt er gependeld, zoals voorheen. De afdeling Zeekanaal Waterwegen en Zeekanaal NV wil, na samenspraak met Voka en de gemeente, hiermee tegemoet komen aan de noden van de omliggende bedrijven en van de lokale bevolking.

Elke weekdag maken nu nog tussen 6u en 22u meer dan duizend mensen gebruik van de veerdienst. Op zaterdagen en zondagen zullen de uren, gelet op de geringe opkomst, lichtjes worden ingekort; van 8u (eerste afvaart linkeroever) tot 22u (laatste afvaart rechteroever). Ondertussen is op beide oevers een luifel geplaatst die het comfort voor de gebruikers moet verbeteren en wordt er verder werk gemaakt van de herstelling van de Brielenbrug. Streefdoel blijft dat deze werken tegen Nieuwjaar zijn afgerond.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER