© W&F

© W&F

© W&F

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Ludo Snelders en Christiane Geyskens vieren goud

Ludo Snelders (71) en Christiane Geyskens (72) vieren hun gouden bruiloft. De naam Snelders doet in Ekeren denken aan de legendarische voetbalploeg Germinal en Bouwwerken Versnel, de broers Jos en Albert Verhaegen en René Snelders.

Marc Wouters

Hoewel Ludo Snelders inmiddels 71 jaar is, houdt hij er nog een drukke agenda op na. “Hij is zelden thuis”, zegt zijn echtgenote. Als elektricien bij General Motors en later als bouwtoezichter bij Versnel verdiende Ludo de boterham voor zijn gezin. Christiane werkte als naaister tot de geboorte van hun tweede kind. Zodra de kinderen zich zelfstandig konden beredderen, werkte Christaine tot haar pensioen bij Versnel. De oudere generatie kent Ludo vooral als de persvoorlichter bij de Ekerse voetbalploeg Germinal. “Ik heb bewust de overstap naar Beerschot niet meegemaakt”, zegt Ludo.

Ludo is ook bezeten door muziek. Hij volgde de Stedelijke Muziekacademie in Ekeren en het Conservatorium in Antwerpen. Hij was actief in verschillende muziekmaatschappijen. Bij de Essener Muzikanten was hij meer dan 20 jaar actief. Sinds geruime tijd is hij bestuurslid van Vlamo, de Vlaamse Amateurmuziekorganisatie. “De laatste jaren laat Christiane zich ook meeslepen in het wereldje van de muziek”, besluit Ludo.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER