"Ik ben blij dat ze erom kon lachen"

Chad Kannard was in een enthousiaste en romantische bui toen hij op zijn trouwdag vrouwlief Julia in zijn armen wilde dragen tot bij hun huis. Dat leek een fluitje van een cent, maar achteraf bekeken was het toch moeilijker dan verwacht. Wat een blijde intrede moest worden, werd een pijnlijke afgang, bekeken door 200.000 mensen.

Volgens de bruid ziet het er allemaal erger uit dan het in werkelijkheid was. Dat zegt ze in een interview met ABC News. "Ik heb enkele schrammen door de val, maar echt pijn voelde ik niet", zegt Julia Magdaleno. 

Eigenlijk wist haar echtgenoot erger te voorkomen. "Zijn armen kwamen onder mijn lichaam terecht, waardoor de val grotendeels werd gebroken." De 25-jarige Chad liet zich door de tegenvaller niet ontmoedigen. Hij droeg kort daarop zijn vrouw opnieuw in zijn armen naar binnen.

Zijn schoonmoeder is vooral opgelucht dat er niets ernstigs is gebeurd. "Ik ben blij dat mijn dochter ermee kon lachen", zegt ze in de Amerikaanse pers. En dat is precies hoe Julia zich het incident zal herinneren. "Ik stond meteen op en ik begon te lachen. Het is het beste wat me ooit is overkomen", besluit de vrouw. 

Meest gelezen