Freddy Davis maakt zijn fans blij met nieuwe kerstsingle

Zes jaar nadat hij nog een kerst-cd uitbracht verscheen deze week op vraag van de fans een nieuwe kerstsingle met niet één, niet twee maar met drie nummers waaronder 'Witte Kerstmis'.

Anita Schurmans

Freddy Davis die momenteel nog hoog genoteerd staat in diverse hitlijsten met 'Ons Dorp' kwam deze week ineens tevoorschijn met een nieuwe kerst-cd. "Het is geleden van 2009 dat ik nog een kerstnummer had uitgebracht en elk jaar opnieuw komt met Kerst de vraag van de fans of ik naast 'Kerstmis samen rond de haard' nog iets had en telkens moest er neen gezegd worden, daarom dat we er dit jaar echt eens werk van gemaakt hebben”, aldus Freddy Davis. Er werd gekozen voor traditionele nummers met als eerste 'Witte Kerstmis', het is eens een ander genre voor Freddy, meer yazzy. Daarnaast staat er ook nog 'Sneeuwwitte Vredesduif' en 'Jingle Bells' bij.

Deze single is verkrijgbaar via de webshop www.dvshop.be alsook via de Freddy Davis Fanclub vzw 0473/61.79.60 en natuurlijk kan hij ook gedownload worden bij iTunes.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer