© Frank Rombouts

© Frank Rombouts

© Frank Rombouts

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

KHOG bezorgt Hasseltse senioren onvergetelijke namiddag

Ruim 270 bewoners van de Hasseltse WZC werden afgelopen zondag getrakteerd op een gezellige namiddag in het CCHA. Het Koninklijk Hasselts Operettengezelschap had immers een matineevoorstelling georganiseerd van hun nieuwste stuk, Da’s ter ee.ver, dat donderdag in première ging. Vooraf konden de bewoners aanschuiven voor een lekker stukje taart met koffie.

Frank Rombouts

Voorzitter Luc Rombouts is alvast opgetogen met de grote opkomst: “We willen alle WZC van harte bedanken om mee te werken aan dit initiatief. De senioren van de stad blijven immers ons trouwste publiek en daarvoor halen we graag alles uit de kast. Mede dankzij hen kan het Hessels blijven overleven”. De deelnemende rusthuizen waren Zonnestraal, Clarenhof, Vinckenbosch, Tevona, Katharinadal, Juniperus en Gouden Regen.

Net als de andere voorstellingen was de matinee volledig uitverkocht en kijkt het KHOG tevreden terug met ruim 1500 verkochte kaarten.“Een matineevoorstelling is zeker voor herhaling vatbaar”, vervolgt Rombouts, “De lach op de mensen hun gezicht is voor ons de mooiste beloning en we hopen dat de senioren evenveel plezier hebben beleefd als wij.”

Het KHOG blijft geenszins bij de pakken zitten en begint alvast met de voorbereiding van de volgende revue en de Virga Jessefeesten, waar ze ook zullen optreden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer