21-jarige man vermoordt vrouw met 119 messteken, nadat ze hem haar grootste geheim toevertrouwt

© rr

119 messteken. Zo zwaar takelde een voormalige matroos de 25-jarige Dee Whigham toe, nadat hij tweemaal seks met haar had gehad. Toen ze aan de 21-jarige Dwanya Hickerson nadien vertelde dat ze als man geboren was, werd de man woest. Nu kent hij zijn straf.

mrra

Via een datingsite hadden Dee en Dwanya contact met elkaar gezocht. Al twee maanden deelden ze online lief en leed met elkaar, waarna ze besloten om elkaar te ontmoeten in Jacksonville, Mississippi.

Ze hadden samen afgesproken aan de luchtmachtbasis waar Hickerson een studie volgde om weerman te kunnen worden. De 25-jarige verpleegster pikte hem op en reden samen naar het hotel waar de vrouw overnachtte. Daar hadden ze tweemaal seks. Alles leek rustig en gemoedelijk te zijn.

Stoppen sloegen door

Totdat de vrouw vertelde dat ze een transgender is en als man geboren werd. “Mijn stoppen sloegen door”, vertelde Hickerson tegen de rechter. Naar eigen zeggen herinnert hij zich niets meer van wat er nadien gebeurde.

Hij takelde de vrouw toe met een mes. Ze kreeg wel 119 messteken, waarvan heel wat in haar aangezicht. Uiteindelijk sneed hij haar keel over. Hij kroop in de douche en liet haar voor dood achter. Amper 23 minuten na hun aankomst zagen ze Dwanya op de bewakingsbeelden de camera verlaten met een T-shirt rond zijn nek.

Verdict: schuldig

De man pleitte schuldig en dat was ook het verdict. Hij is tot veertig jaar cel veroordeeld voor doodslag, zonder kans op vervroegde vrijlating. Daarnaast moet hij ook nog vijftien jaar langer in de gevangenis blijven, omdat hij haar handtas en gsm stal.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen