Moeder ligt zwaargewond en bewusteloos in het ziekenhuis, maar weet nog niet dat haar dochtertje (8) omkwam

De moeder van Saffie Roussous raakte levensgevaarlijk gewond bij de zelfmoordaanslag in Manchester. Momenteel ligt ze bewusteloos in het ziekenhuis, maar ze weet nog niet dat haar achtjarige dochter omkwam tijdens de aanslag, dat vertelt een vriendin van de familie aan The Daily Mail.

adm

De achtjarige Saffie Roussos uit Leyland was samen met haar zus Ashlee en moeder Lisa op het concert van Ariana Grande. Zij raakten allebei gewond, maar verkeren niet in levensgevaar.

Van het kleine meisje was echter lange tijd geen spoor. Haar familie was wanhopig naar haar op zoek en had haar als vermist opgegeven. Nu is bevestigd dat het meisje overleden is aan haar verwondingen. Volgens haar leerkracht was Saffie “een prachtig meisje in ieder aspect van het woord”.

Moeder nog steeds bewusteloos

“Saffie is overleden, en haar moeder weet het nog niet. Ik bid voor de familie, dit is hartverscheurend”, zei Salman Patel, een naaste vriendin van de familie.” Ze vertelt ook hoe de vader van Saffie geen idee had welke horror hem stond op te wachten toen hij hen ging oppikken. “Hij ging ze oppikken, maar toen hij toekwam vond hij zijn vrouw in kritische toestand, zijn oudste dochter was gewond en zijn jongste vermist.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer