Direct naar artikelinhoud

Adele: "Ik weet niet of ik ooit nog op tournee ga"

Adele: "Ik weet niet of ik ooit nog op tournee ga"

Adele twijfelt of ze ooit nog op tournee gaat. In een handgeschreven brief bedankte de 29-jarige Britse zangeres haar fans, maar zei dat ze haar gezin en thuiskomen erg mist. Volgens de Britse krant The Mirror bevestigt Adele daarmee eerdere geruchten dat ze voorlopig niet meer op tournee gaat.

Adele sluit haar wereldtournee af met vier optredens in het Wembley Stadium in London - een thuismatch dus. Bij de programmaboekjes zit ook een brief die aan haar fans is gericht: "Dit is het dan, na 15 maanden onderweg. We zijn met deze tour naar Ierland, het Verenigd Koninkrijk en heel Europa, de VS en eindelijk ook Australië en Nieuw-Zeeland geweest", schrijft Adele. Ze noemt het een onvoorstelbare reis en een onvergetelijke ervaring.

"Touren is een vreemd ding, het is niet iets voor mij. Ik ben een echte huismus en geniet van de kleine dingen in het leven", benadrukt de Rolling in the Deep-zangeres, die na 123 shows even tijd voor zichzelf en haar jonge gezin wil nemen.

Sinds 2011 heeft Adele een relatie met Simon Konecki, met wie ze dit jaar trouwde. Het stel kreeg in 2012 samen hun eerste kind, een zoon.

Lees ook

Geselecteerd door de redactie