Gemeente zoekt twee arbeidskrachten voor groendienst en als bode

Brecht is op zoek naar twee voltijdse arbeidskrachten: 1 contractuele arbeid(st)er groendienst en 1 contractuele arbeid(st)er gemeenschapscentrum/bode. U kandidaat stellen kan tot 17 februari.

Elke Lamens

Voor de groendienst sta je samen met je collega’s in voor het algemeen onderhoud en de aanleg van openbaar groen, u hebt kennis van groenaanleg en groenonderhoud.

Als bode staat u in voor het ter beschikking stellen van de zalen in het gemeenschapscentrum en het uitvoeren van uw taken als bode; u hebt kennis van stockbeheer in functie van de afrekening van de drankvoorraad en kunt op basis van de informatie van de cultuurdienst en het overleg met de zaalgebruikers de wekelijkse planning en werkverdeling opmaken in overleg met uw collega’s; u staat in voor de bodetaken binnen het gemeentebestuur (bezorgen van post, verzorgen van aanplakkingen m.b.t. bouw- en milieuvergunningen, verspreiden van gemeentelijke flyers.

Voor deze functies geldt dat indien er meer dan 30 kandidaten inschrijven voor de functies, er preselecties worden gehouden.

De schriftelijke kandidaturen moeten - samen met een cv (en voor de functie van bode ook een kopie van rijbewijs en voor functie administratief medewerk(st)er een kopie van diploma HSO) - toekomen bij het college van burgemeester en schepenen, Gemeentepark 1, 2960 Brecht of via e-mail naar sollicitaties@brecht.be en dit uiterlijk op 17 februari.

Info: personeelsdienst, Gemeentepark 1, 2960 Brecht, 03.317.17.72, sollicitaties@brecht.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER