VLM gaat dagelijks tussen Antwerpen en Genève vliegen

De Antwerpse luchtvaartmaatschappij VLM Airlines start vanaf 26 januari met twee dagelijkse vluchten tussen Antwerpen en het Zwitserse Genève. Dat meldt de maatschappij in een persbericht.

's Ochtends vertrekt een vlucht omstreeks 7.15 uur naar Genève, met een terugvlucht 9.45 uur. 's Avonds wordt om 17.35 uur vertrokken, met een terugvlucht om 20.00 uur.

Topman Arthur White is tevreden dat de maatschappij - na de management buy-out - opnieuw een luchtvaartmaatschappij wordt met lijnvluchten in plaats van louter chartervluchten.

"Belangrijke steden voor zowel zakenmensen als toeristen"

"Antwerpen en Genève zijn belangrijke zakencentra met een stevige internationale uitstraling, zegt hij. "Bovendien zijn het ook toeristische topbestemmingen". Er wordt daarbij gedacht aan onder andere de diamantwereld en bedrijven in de haven en de ruime omgeving van Antwerpen.

VLM ging in 1993 van start met een verbinding tussen Antwerpen en Londen. Volgens COO Steve Blair zijn er nog niet meteen plannen voor nieuwe vluchten vanuit Antwerpen. Hij spreekt wel van twee mogelijke verbindingen vanop andere locaties op korte termijn.

Meest gelezen