© Ellen Bogaert

© GVA

© VTM

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Mona uit Deurne maakt dessert voor 'Mijn Pop-uprestaurant'

Mieke en Lieve lanceren vandaag hun huisdessert. Ze werken hiervoor samen met Mona Aftat, een creatieve bakster uit Deurne. Mona maakte een cupcakeversie van de zogenaamde ‘pecan pie’.

Ellen Bogaert

De pecan pie is een traditionele taart afkomstig uit het zuiden van de VS en past dus perfect bij soul food, de stijl waarin Mieke en Lieve koken. De hoofdbestanddelen zijn pecannoten en maïssiroop. De dames vonden het leuk om de taart in cupcakevariant te serveren, wat ze vandaag voor de eerste keer doen met de hulp van Mona.

Mona baat in Deurne haar kleurrijke zaak ‘Mona’s dessertjes’ uit. Ze is gespecialiseerd in het maken van originele cupcakes en macarons. Ze zal nu enkele uurtjes per week in de keuken van het Antwerpse pop-uprestaurant staan, waar ze de pecan cupcakes vers zal bereiden.

Info: www.monasdessertjes.be

Lees maandag het volledige verhaal in Gazet van Antwerpen - editie Stad

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER