© BELGA

Club Brugge betaalt tickets voor duel tegen Napoli terug

Club Brugge zal supporters met een geldig ticket voor het Europa League-duel van donderdag in het Jan Breydelstadion tegen Napoli terugbetalen. Dat heeft Blauw-Zwart woensdag laten weten op zijn website. De partij moet achter gesloten deuren gespeeld worden omdat de Brugse burgemeester Renaat Landuyt de veiligheid niet kan garanderen.

“Gisterenavond besliste de Stad Brugge op advies van de lokale politie om de wedstrijd Club Brugge-SSC Napoli achter gesloten deuren te laten spelen. Blauw-Zwart wil niet dat de fans tweemaal de dupe zijn en zal alle fans die een geldig UEL-abo of geldig toegangsticket kunnen voorleggen integraal terugbetalen voor deze wedstrijd”, meldt Club. Concrete berichtgeving over de praktische afhandeling volgt begin volgende week. Club vraagt zijn supporters wel hun tickets of abonnement goed bij te houden.

Club en Napoli bekampen mekaar donderdag op de vijfde speeldag van de groepsfase van de Europa League. De Italiaanse topploeg, momenteel tweede in de stand in de Serie A, is nog ongeslagen in groep D en is met twaalf op twaalf al zeker van groepswinst een een ticket voor de zestiende finales. De West-Vlamingen staan derde met vier punten, op twee eenheden van nummer twee FC Midtjylland. De Deense kampioen moet donderdag op bezoek bij het Poolse Legia Warschau, dat één puntje sprokkelde uit vier duels.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Europa League