© Karolien Croonenborghs

HIK-cursist Digitale Fotografie wint fotowedstrijd

Wat hebben de Kemphanen van KVC Westerlo gemeen met het CVO HIK in Geel? Op het eerste gezicht misschien niet veel, maar daar is verandering in gekomen… Want met een foto van een uitgelaten jongeman gehuld in een KVC Westerlo-shirt heeft Karolien Croonenborghs, cursist Digitale Fotografie aan HIK, de eerste prijs van de fotowedstrijd gewonnen die de voetbalclub afgelopen zomer georganiseerd heeft.

Marc Leysen

Met als thema ‘Kemphaan op Vakantie’ konden KVC-Westerlo-fans deze zomer hun (vakantie)foto’s inzenden en bekend maken via de populaire sociale media-kanalen Twitter, Facebook en Instagram. Eén van de voorwaarden om in de prijzen te vallen, was uiteraard dat een KVC Westerlo-shirt zichtbaar op de foto moest. En dat hadden de deelnemers goed begrepen, maar er kan maar eentje de winnaar zijn natuurlijk… Dus stelde een KVC Westerlo-jury een top 10 samen van mooiste ingezonden foto’s, met op nummer 1... de foto van een cursist Digitale Fotografie aan CVO HIK.

Karolien Croonenborghs mag trots de hoofdprijs in ontvangst nemen: een abonnement voor het nieuwe voetbalseizoen 2016-2017.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER