© Dirk Kerstens

Jerom zit nu ook op dakterras

Chef-kok Filip De Pauw heeft zijn draai gevonden in restaurant Jerom op het Antwerpse Zuid. Hij opende er een nieuw dakterras.

Johan Van Baelen

Acht maanden na de opening van zijn restaurant Jerom belandt chef-kok Filip De Pauw stilaan in zijn ritme. Het was ook niet simpel om een nieuw elan te vinden voor het pand waarin Wout Bru zijn eerste Antwerpse pop-up 117 organiseerde.

Om alle toeval uit te sluiten, bleven Filip en zijn partner Charlotte even weg van de zaterdagmarkt en hun marktkraam Le Verseau. “We zijn blij dat we terug zijn, want dat kraam noemen we onze thuisbasis, omdat we daar begonnen zijn”, zeggen ze. “Het is ook een hefboom voor het restaurant. Op de zaterdagmarkt maken we reclame voor onze evenementen en voor Jerom.”

Dat restaurant breidt nu uit met een dakterras op halve hoogte, zodat je vanop het terras contact houdt met de zaak.

Jerom, Graaf van Egmontstraat 39a, 2000 Antwerpen,www.restaurantjerom.be

Lees meer over de nieuwe menukaart in Gazet van Antwerpen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER