© Luk Luyten

Bieden op versierde beeldjes van Geitenparade

De versierde geitjes van de Geitenparade worden binnenkort geveild. Dat gebeurt zowel online als tijdens de nieuwjaarsreceptie van het district.

Luk Luyten

De Geitenparade was één van de hoogtepunten uit de viering van 1250 jaar Wilrijk. Meer dan 200 beeldjes van geitjes in kunststof werden versierd of beschilderd door leerlingen van de kunstacademie, door scholen, verenigingen, bedrijven en creatieve inwoners en tijdens de zomer in het openbaar domein ten toon gesteld.

Bij het begin van de kerstvakantie worden al een vijftigtal geitjes online te koop aangeboden op www.wilrijk.be. De inzetprijs bedraagt 25 euro. Tot 6 januari kan er dan geboden worden en wie bij het afsluiten van de veiling het hoogste bod heeft gedaan, krijgt bericht waar hij of zij het geitje kan afhalen en hoe er betaald moet worden.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van zaterdag 2 januari op de Bist worden een twintigtal geitjes ter plaatse geveild. De hele opbrengst gaat naar (W)onderweg. Dat is een Wilrijkse vereniging die normaal begaafde zestienplussers met een autismespectrumstoornis begeleidt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER