© Vier

Dimitri Bontinck duikt op uit de grond in 'De Slimste Mens'

De uitzending van de 'De Slimste Mens Ter Wereld'-aflevering van maandagavond stond weer bol van de hilarische situaties. Studio Brussel-coryfee Gunther D stelde een vraag met een opmerkelijke 'mol' in zijn tuin. Ook in de fotoronde werden de lachspieren op de proef gesteld. Zanger Stan Van Samang moest zich in alle bochten wringen om de juiste antwoorden te vinden.

BaP

Deelnemer en UNIZO-topman Karel Van Eetvelt koos Studio Brussel-presentator Gunther D als vraagsteller. Deze laatste luidde zijn vraag in met de mededeling dat er een "vuil stuk ongedierte" zijn idyllische tuin overhoop haalt. Wie vervolgens uit de grond opduikt, had waarschijnlijk niemand verwacht. Dimitri Bontinck stak zijn hoofd boven het grondoppervlak om te vragen wat Van Eetvelt en zijn medekandidaten over het televisieprogramma 'De Mol' weten.

In de latere fotoronde moest zanger Stan Van Samang zich in alle mogelijke bochten wringen om de juiste antwoorden te vinden. Op de foto's waren de gezichten van de bekende personen omgedraaid. Geen gemakkelijke opgave, zo blijkt.

Herbekijk hier de finale van de uitzending van maandagavond.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER