Carmen Moors blijft maar winnen

“In de barrage van de eerste proef pakten we nog een balk, maar in de tweede proef was het raak”, glundert Carmen Moors.

jh

“Jennifer vd Moorskenshoeve is dan ook een toppaard. Begin mei gaf ze mij al een goed gevoel en ze is het hele jaar door top gebleven. Ook op het WK voor jonge paarden in Lanaken liep de merrie super. Nu komen daar de internationale zeges nog eens bij. Dit is een droom die helemaal uitkomt.”

Fokkersfamilie

De familie Moors uit Bilzen is een fokkersfamilie. “We kopen zelden of nooit een paard aan”, zegt Carmen, die accountancy-fiscaliteit studeert aan de Hasseltse Hogeschool PXL.

“Of de paarden zijn van mijn 80-jarige opa, of ze zijn van mijn nonkel of mijn papa. Zij geloven in onze producten, alleen duurt het soms wat langer voor je die bevestiging krijgt, maar het loont echt wel de moeite.”

Moors gooit nu hoge ogen met Jennifer vd Moorskenshoeve. “In juli hebben we Joy Nonstop vd Moorskenshoeve verkocht aan Stephex Stables, toch één van de grootste handelsstallen van België. Hem heb ik twee jaar onder zadel gehad, maar met Jennifer klikt het ook prima.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer