© VIER

Herken jij de gephotoshopte BV’s?

Thuis-actrice Leen Dendievel moest woensdag al na haar eerste aflevering de biezen pakken. Nu is het aan N-VA-politicus Philippe Muyters om topfavoriete Olga Leyers of acteur Axel Daeseleire naar huis te spelen. Slaagt hij in zijn opzet?

wver

(Spoiler alert: lees niet verder als u de aflevering van donderdagavond nog wil bekijken!)

Jurylid Jeroom kan het uiteraard niet laten om nog eens te lachen met de film 'The Loft' van presentator Van Looy: “Erik, ik vind dat jij eens naar Batibouw moet gaan. Ze maken daar loften die wél geld opbrengen.”

Wanneer Jeroom bekent dat hij onlangs in het Hof van Cleve is gaan eten, vraagt Erik Van Looy: “En wat stond er op het menu?” “Gewoon menu”, antwoordt Jeroom droogjes.

Slimmer gaat de jury dit jaar niet meer worden, want niemand minder dan de huidige Slimste Mens ter Wereld Tom Waes neemt naast Jeroom plaats achter de jurytafel.

Erik Van Looy is onder de indruk van de schoenen van Olga Leyers: “Je hebt heel mooie schoenen aan”, klinkt het. Olga: “Dánk u. Eindelijk vind je iets mooi wat ik aan heb.”

De fotoronde is altijd een beetje topamusement, zeker als de mensen van De Slimste Mens ter Wereld aan het photoshoppen slaan. Bij de reeks van Olga Leyers worden tien BV’s in een cryptische foto verstopt. Welke bekende Vlamingen herken jij?

Olga weet dat het om wielrenner Tom Boonen gaat.

De foto van voetbalcoach Hein Vanhaezebrouck, een haas met een jeansbroek, herkent de tienerdochter van Jan Leyers niet.

De billen van de Amerikaanse celebrity Kim Kardashian lenen zich dan weer uitstekend voor zanger Walter Grootaers.

Olga Leyers gaat nog maar eens aan de haal met de meeste seconden en schrijft de vijfde overwinning op rij op haar naam.

Volgens Jeroom gaat Philippe Muyters het halen in de finale, hij ziet er immers nog erg fris uit. "Aan de andere kant: alles ziet er fris uit naast Axel ­Daeseleire”, klinkt het. Bekijk het finalespel tussen Philippe Muyters en Axel Daeseleire:

Minister Muyters gaat in zijn eerste aflevering tegen het canvas tegen Axel Daeseleire, die maandag al aan zijn vierde deelname zit. "De anderen zijn gewoon veel te sterk", weet de N-VA'er.

Er staat geen maat op Olga, die onlangs nog Josje Huisman bijna knock-out sloeg tijdens een boksmatch voor mannenzender Caz. De studente doet maandag voor de zevende keer mee.

De tussenstand: 1. Olga Leyers (7 afleveringen) 2. Jonas Geirnaert (4 afleveringen) 3. Axel Daeseleire (4 afleveringen)

Maandag maakt judoka Dirk Van Tichelt zijn opwachting in de show.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER