Josje pakt uit met ondeugende poëzie

© Instagram

Josje Huisman heeft op Instagram een foto gepost van 'poëzie op een petje', zoals de Nederlandse blondine het zelf omschrijft. Voor de geïnteresseerden: het hoofddeksel is te vinden in kledingketen C&A.

Wim Verhaert

De zangeres van K3 zette begin dit jaar een punt achter haar relatie met acteur Kevin Janssens, met wie ze een koppel vormde sinds de zomer van 2013. Daarvoor was ze samen met onder meer Studio 100-baas Gert Verhulst en de Nederlander Johnny de Mol. Van die laatste raakte deze week bekend dat hij gebroken heeft met Shima Kae, met wie de acteur nog maar een maand verloofd was.

 

Poëzie op een petje. #altijd #onderweg #roadtrip #NL @bronzallure_ny @bronzallure ?????? @nailnational ?? ??????

A photo posted by Josje Huisman (@josjecoos) on

Waarom Josje en Kevin ‘Dansdate’ niet konden winnen

© vtm

Het stond in de sterren geschreven dat Josje en Kevin de finale van 'Dansdate' zouden winnen, maar dat was buiten de wil van de Vlaamse kijker gerekend. Die koos nog maar eens voor de underdog, een fenomeen dat al de kop opstak bij de eerste editie van Idool in 2003.

Josje zet stoere kant in de kijker

© Photo News

Het Belgische modemerk O’ren stelde zaterdagavond zijn nieuwe capsulecollectie ‘Army of lovers’ voor in de Antwerpse club Magic. Josje Huisman was van de partij en had zich voor de gelegenheid heel stoer uitgedost.

De blondine droeg een hemd in militair groen en glitteraccenten van het merk, dat in 2013 werd opgericht door Michael Wauman en Nathan Murillo. Ze werkte haar look af met lingerie van Moschino, een gescheurde jeans en zwarte sneakers. Haar donkere lippenstift gaf de hele look een rock-’n-rolluitstraling. ‘Thuis’-actrice Moora Van der Veken kwam ook feesten en combineerde een groen hemd uit de nieuwe collectie met een zwarte top en short.

 

O'ren for da weekend !!!!?????? @o_ren_official #ARMYOFLOVERS

A photo posted by Moora Vander Veken (@mooravd) on

Josje ‘vlucht’ naar Nederland

© Belga

© rr

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

De commotie rond haar nakende vertrek bij K3 is Josje Huisman (foto, rechts) toch niet in de koude kleren gaan zitten. Dus trok Josje voor enkele dagen terug naar haar ouderlijke woonplaats in Meppel om gezellig bij te kletsen met haar zussen Arjette en Geertje. Josje deelde op Instagram een foto van de familiereünie. ‘Family first’, schreef ze erbij.

 

??

Een foto die is geplaatst door Josje Huisman (@josjecoos) op

Josje weet wat ze wil doen na K3

© *

Josje Huisman, de blonde zangeres van K3, hoopt dat ze in haar leven na K3 in een andere groep kan zingen. Dat zegt ze in een Nederlands programma, dat is opgenomen voor bekend raakte dat K3 zou vervangen worden door drie nieuwe meisjes.

Over haar toekomst zegt Josje: ‘Ik weet niet hoelang K3 nog doorgaat, maar als K3 er niet meer zou zijn, hoop ik dat ik in een band zing en mijn hoedenlijn klaar heb. Dan ben ik al in de dertig en heb ik misschien al kinderen’.

Josje omschrijft K3 als ‘een begin van mijn carrière waar ik heel trots op ben, heel blij mee ben en het heeft mij andere kansen geboden’.

Ze is op maandag 6 april te zien in het Nederlandse programma 'Valerio International', waarin een presentator jonge succesvolle Nederlanders opzoekt die wonen en werken in het buitenland. Het interview met Josje vond plaats in Antwerpen.

Josje houdt van pikant

© rr

Het pikante eten dat de zusjes Mieke en Lieve serveren in hun pop-uprestaurant Manils in Antwerpen kreeg al heel wat kritiek in het VTM-programma, maar K3-zangeres Josje Huisman laat zich daar niet door afschrikken. Zij houdt zo te zien wél van de pikante gerechtjes op haar bord, want de sfeer aan tafel was opperbest toen ze er dinsdagavond ging eten met een stel vrienden.

Om de zussen aan te moedigen plaatste Josje ook een foto op Twitter.

En neen, de man naast Josje is niet Kevin Janssens zoals sommige van haar Twittervolgers dachten.

Josje van K3 heeft groot nieuws

© rr

Josje Huisman heeft een 'nieuwe man' in haar leven. Dat kondigde de blondine van K3 maandag zelf aan op Instagram, maar in tegenstelling tot wat ze eerst liet uitschijnen, gaat het niet om een nieuw lief: de blonde zangeres speelt deze zomer het liefje van het personage 'Vreselijke Sven' in de Nederlandse musical 'Wicky de Viking'

‘Waar het hart vol van is stroomt de mond van over, daarom wil ik bij deze met jullie delen dat er een nieuwe man in mijn leven is! (Ok, en omdat ik de boekjes graag voor ben) Hihihi #happy’, liet Josje weten op Instagram. Een uur later bracht ze meer duidelijkheid: 'Ook al weten jullie misschien wel dat ik een baard bij een man niet vind misstaan, Vreselijke Sven zal enkel in Wicky de Viking mijn liefje zijn! Jawel, met trots mag ik vertellen dat ik vanaf deze zomer in Nederland mee ga spelen in Wicky de Viking de musical. Sorry voor het misverstandje hè'

Josje: 'Ik ben bij K3 tot zondebok gemaakt’

© Kris Van Exel

Josje Huisman heeft het gehad met de vele geruchten dat K3 er door haar mee ophoudt. Dat heeft ze dinsdagavond duidelijk gemaakt in het Nederlandse tv-programma RTL Late Night. ‘Mensen zijn altijd wel op zoek naar een zondebok. Ik denk dat ik de ongelukkige ben’, klonk het.

‘Stoppen met een groep, dat beslis je niet van de ene op andere dag, en ook niet in je eentje’, zo zei Josje aan presentator Humberto Tan. Volgens de geruchtenmolen zit Josjes ex Kevin Janssens erachter, zou Josje K3 enkel als een opstapje voor haar eigen carrière hebben gezien, en heeft ze een wurgcontract moeten tekenen.

Is het dan allemaal onzin? Vast en zeker, vindt Josje. ‘De mensen zijn heel vindingrijk geweest. Alles wat wordt geschreven, is heel kort door de bocht. Ik kan alles ontkrachten.’

De meidengroep wil over een jaar de fakkel overdragen aan drie anderen. Zij zullen worden gezocht in een tv-programma van Studio 100.

K3 sluit af met een grote concertreeks, die loopt tot en met het voorjaar van 2016. Al meer dan 6.000 dames uit België en Nederland hebben zich kandidaat gesteld, onder wie een oma van 65.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen