© Patrick Hattori

Kras het gouden vakje weg en win een Mechels avontuur

Volgende week valt de 50ste editie van het stadsmagazine Nieuwe Maan bij de Mechelaars in de bus. Leuk extraatje is een pocket die je Mechelen 50 keer anders laat beleven, en je kan nog mooie prijzen winnen ook.

Sven Van Haezendonck

Voor de feesteditie wilde stad met iets speciaals komen. Dat resulteert in een uitneembaar A6-boekje met 50 dingen die je als Mechelaar eens moet gedaan of gezien hebben in je eigen stad. “Voor de Mechelaar is het een vernieuwde kennismaking met de vele troeven van onze verrassende stad. Voor vrienden en familie is het een uitnodiging om het nieuwe Mechelen te leren kennen”, zegt persverantwoordelijke Caroline Verschaeren.

Dankzij enkele partners kan je ook mooie prijzen winnen. Op de achterkant van de pocket moet je gewoon het gouden vakje wegkrabben, en je weet meteen of je bij de gelukkigen bent.

In de prijzenpot zit een brouwerijbezoek aan het Anker, een bezoekje aan Planckendael, Technopolis of Utopolis, maar u kan ook een boottochtje op de Dijle winnen voor de hele familie, een romantische sup-sessie voor twee en zelfs een overnachting voor twee personen in het kerkhotel Martin’s Patershof.

Online kan je de 50ste Nieuwe Maan al ontdekken en ook de gratis pocket (klik hier).

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER