Ajax speelt in rood-witte Friends Arena, Fellaini start bij Manchester

Onder luid applaus is de selectie van Ajax woensdagavond rond 19u30 gearriveerd in de Friends Arena van Stockholm. Trainer Peter Bosz en zijn spelers verkenden na aankomst even het speelveld en zagen dat ze in ieder geval de meeste supporters in het stadion hebben.

Volg hier LIVE de finale van de Europa League!

Ajax mocht net als Manchester United maar 10.000 kaarten voor de finale verkopen. Veel fans van de Amsterdamse club zijn er echter in geslaagd op een andere manier aan tickets te komen. Ook de neutrale vakken van het stadion met een capaciteit van 54.000 toeschouwers zijn grotendeels bezet door fans van de formatie uit Amsterdam en zelfs op tribunes die bedoeld zijn voor fans van Manchester United zitten supporters met een rood-wit shirt van Ajax.

Ajax begint aan de partij met André Onana, Joël Veltman, Davinson Sanchez, Matthijs De Ligt, Jaïro Riedewald, Davy Klaassen, Lasse Schöne, Hakim Ziyech, Bertrand Traoré, Kasper Dolberg en Amin Younes. Bij Manchester United start Marouane Fellaini in de basis. De Rode Duivel doet dat aan de zijde van Sergio Romero, Chris Smalling, Daley Blind, Antonio Valencia, Matteo Darmian, Paul Pogba, Juan Mata, Ander Herrera, Henrikh Mkhitaryan en Marcus Rashford.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen