© Photo News

© Photo News

© Photo News

© Photo News

© Photo News

1 / 5
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Verder in de boekskes: Verrassingen in lingerie, nieuwe liefdes en muziek als hommage

Angst, hoop, en vooral: veel verdriet. Alle emoties komen weer aan bod in de boekskes, die ook deze week uitpakken met de meest uiteenlopende nieuwtjes.

ARO

Olga, bekend van het Vier-programma ‘The Sky is the Limit’, wil heel graag met haar Harry trouwen, lezen we in Dag Allemaal. Maar gevraagd, heeft hij het haar nog niet. Harry vindt dat ze nog tijd hebben, maar zo ziet Olga het niet. ‘Elke man zegt dat. Maar intussen gaat ons leven voorbij. Als hij te lang wacht, zeg ik misschien wel neen.’ In afwachting van een mogelijk huwelijk blijft Olga haar partner naar eigen zeggen wel dikwijls verrassen: “In lingerie...”.

Acteur Matteo Simoni schittert vanaf volgende week opnieuw als ‘De Smos’ in het tweede seizoen van de razendpopulaire VTM-serie ‘Safety First’. En als kijker zal je het misschien niet zien, toch liep hij vrij onzeker rond op de set, zo lezen we in Humo. ‘De Smos heeft de vorige keer wel iets losgemaakt bij het publiek, hé. Dat speelde in mijn kop. Ik wilde de mensen niet teleurstellen’, klinkt het openhartig.

Voor Laura Lynn stond de wereld half mei dan weer even stil. De schlagerkoningin moest afscheid nemen van haar vader Luc, die toen stierf aan de gevolgen van kanker. In Story vertelt ze over het gemis dat nog steeds zo groot is. Ze kon haar tranen zelfs niet bedwingen tijdens de voorstelling van haar nieuwe album ‘Jij en Ik’, waarop ze een ode aan hem brengt. ‘Ik had nochtans gezegd dat ik niet ging huilen, maar het lukte niet.’

Lentel, de ex van veldrijder Bart Wellens, kreeg tot slot onlangs een nieuwe klap te verduren, zo lezen we in Dag Allemaal. Het was al als een knallende donderslag bij heldere hemel dat zij en Bart geen koppel meer waren, maar op de koop toe straalde hij vorige week op het Gala van de Flandrien naast zijn nieuwe liefde: Nicky Alen. Ze misgunt Bart zijn nieuwe geluk niet, maar toch deed het haar wat toen ze haar ex voor het eerst met een ander zag. En dan nog wel op de plek waar zij vroeger stond, en bovenal: iedereen was er getuige van. Toch reageert ze met stijl. ‘Ik heb de foto’s nog niet gezien, maar het zullen ongetwijfeld heel erg mooie foto’s zijn...’

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER