"Tunak tunak tun" sluit Marathonradio op MNM af

Peter Van de Veire heeft even voor 19 uur de stekker uit Marathonradio 2016 getrokken. MNM heeft 20 dagen lang liveradio gemaakt om de studenten in Vlaanderen een hart onder de riem te steken tijdens de examenperiode.

"Tunak tunak tun" van Daler Mehndi is het laatste nummer dat uitgezonden is tijdens de voorbije editie van Marathonradio op MNM. Het nummer is de meest gedraaide song van Marathonradio 2016.

Twintig dagen geleden ging Marathonradio van start. In totaal hebben de vier MNM-presentatoren Peter Van de Veire, Julie Van den Steen, Tom De Cock en Sander Gillis 489 uur liveradio gemaakt.

Tijdens de uitzending werden de studenten in Vlaanderen gesteund met muziek, advies en fysieke steun van het Marthonradio Rescue Team. In totaal kwamen 79 artiesten naar de studio van MNM.

"De vijfde editie van Marathonradio heeft de verwachtingen dit jaar werkelijk overtroffen. Onze vier dj’s werden letterlijk bedolven onder de positieve reacties van studerend Vlaanderen", meldt Rino Ver Eecke, de netmanager van MNM.

Meest gelezen