Kelly heeft verrassende mededeling in Boer zkt Vrouw

© vtm

Opnieuw een verrassende aflevering van Boer zkt Vrouw maandagavond. Kelly stopt met daten, en kiest voluit voor de Waalse jongeman Antoine.

sdv

Kelly koos na de groepsdate resoluut voor de Waalse boer Antoine.

‘Nadat ik mijn brieven had gekregen, heb ik Antoine, een Waalse jongeman die ik al enkele keren gezien had op de markt, teruggezien. Hij kon niet bij de speeddate zijn maar omdat ik hem graag beter wou leren kennen, heb ik hem uitgenodigd voor de groepsdate.’ En Antoine veroverde het hart van Kelly.

‘Al die jongens doen heel erg hun best en het zijn allemaal supertoffe mannen maar liefde op het eerste gezicht, dat is er niet bij hen. En wel bij Antoine. Bij aanvang van de groepsdate dacht ik: ‘ik laat de dag verlopen en laten we zien, wie weet springt er iemand anders uit waarvan ik denk dat is hem ook. Maar na het verlopen van de dag en wanneer ik Antoine ook even apart had gesproken, dacht ik: ‘ja, dat is hem’ en ik kan dat niet wegsteken. Het kan goed zijn dat als je binnen een half jaar vraagt waar Antoine is, ik moet zeggen dat ‘het’ er toch niet was. Maar dat is dan maar zo. Nu is het liefde op het eerste gezicht. Of dat altijd goed afloopt, weet ik natuurlijk niet.’

Kelly en Antoine zullen wel nog gevolgd worden in de verdere reeks. Voor Patrick stopt het verhaal.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen