Mario De Clercq: ‘Klaar voor onze beste winter ooit’

© PHOTOPRESS.BE

© BELGA

© BELGA

© BELGA

1 / 4
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Zeven winters staan op de teller van manager Jurgen Mettepenningen. De ambitie van ploegleider Mario De Clercq en zijn renners is er in het achtste seizoen alvast niet minder op geworden. ‘Het kan niet snel genoeg zondag zijn. We hebben geen geduld om er in Erpe-Mere meteen in te vliegen’ gaf Mario De Clercq als intro mee op de ploegvoorstelling van Sunweb-Napoleon Games.

(gsg)

‘We zijn klaar voor ons beste winter ooit. En ik heb ook een goede reden om zo’n ambities uit te spreken. Nooit eerder waren we zo succesvol op de weg in de zomervoorbereiding. Klaas Vantornout kan de pedalen niet stilhouden, gewoon omdat hij nu al heel goed is. Maar vooral, de inspanningstesten bij onze toppers Klaas Vantornout en Kevin Pauwels waren beduidend beter dan de metingen van vorig seizoen. Zo’n zaken liegen niet en dat schept uiteraard hoop’.

Vooral Kevin Pauwels wil en moet ook beter kunnen. De Kempenaar wisselde van trainer. Peter Hespel kwam in de plaats van Erwin Borgonjon. ‘Het zit allemaal veel beter in elkaar en ik koers opnieuw met meer vertrouwen’ liet Kevin Pauwels optekenen. ‘Twee jaar geleden mochten we een eerste keer proeven van een kampioenentrui met de Belgische titel van Klaas Vantornout. Als je het mij vraagt, dit smaakt naar meer. De trui van Belgisch of wereldkampioen blijft de opperste ambitie’ sprak Jurgen Mettepenningen zijn droomwens uit.

De zeven profs: Kevin Pauwels, Klaas Vantornout, Jim Aernouts, Dieter en Michaël Vanthourenhout, Tim Merlier en Gianni Vermeersch.

(gsg)

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen