© Karel Hemerijckx

Zaakvoerder Window Projects: ‘Ik ben geen oplichter’

Vorige week bracht Voor U Opgelost het verhaal van klanten van Window Projects. Ze bestelden ramen en toebehoren bij het bedrijfje uit Maasmechelen, maar kregen nooit precies wat ze vroegen.

GW/CB

Na de publicatie, volgden een tiental gelijkaardige klachten van andere klanten. Grosso modo komt het verhaal steeds op hetzelfde neer. Ze bestelden, waarop een groot gedeelte werd geleverd. Op het resterende gedeelte was het altijd maanden wachten. De zaakvoerder voerde allerlei argumenten aan en beloofde ook compensaties, zoals reizen, voor de vertraging. Zowel van de definitieve levering, als van de compensaties kwam evenwel nooit iets in huis.

We kregen ook een officiële reactie van de zaakvoerder. Volgens hem zijn de problemen een gevolg van een gebrek aan cashflow, en die is dan weer een gevolg van de snelle groei van het bedrijf. “Maar ik wil er wel op drukken dat ik al het geld van mijn klanten, gebruikt heb voor mijn klanten. Voor niets anders, wat er ook gesuggereerd wordt”, aldus zaakvoerder R.S.

“Omdat de banken geen lening willen toestaan, heb ik mijn huis intussen verkocht. Het is mijn laatste redmiddel om geld vrijmaken. Als alles goed gaat, dan wordt de akte van de verkoop begin oktober getekend. Daarna zal ik al mijn klanten helpen. Ik ben geen oplichter. Ik wil iedereen helpen, zo goed als ik kan. Ik neem geen nieuwe bestellingen meer aan. Mijn showroom is gesloten, en ik heb mijn medewerkers bedankt.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer