© Photo News

“Axel Witsel verlaat Rode Duivels om akkoord te sluiten met Juventus”

Volgens de RTBF heeft Axel Witsel dinsdag het trainingskamp van de Rode Duivels verlaten om op een vlucht te stappen richting Turijn. Daar zou hij woensdag zijn medische testen afleggen en proberen tot een persoonlijk akkoord te komen met Juventus. Ook onze redactie heeft vernomen dat de middenvelder van Zenit Sint-Petersburg dicht staat bij een overgang naar de Italiaanse landskampioen.

jug

De flirt van de 27-jarige Witsel met Juventus is niet nieuw. De “Oude Dame” hengelt al een tijdje achter de diensten van de polyvalente middenvelder, die deze zomer duidelijk maakte dat hij wil vertrekken uit Rusland. Zijn contract in Rusland loopt af op 30 juni 2017, waardoor Zenit niet weigerachtig stond ten opzichte van een transfer. Donderdag moet Witsel eigenlijk in actie komen met België in de oefeninterland tegen Spanje.

Voormalig Gouden Schoen Witsel verkaste in de zomer van 2011 voor 9 miljoen euro van Standard naar Benfica. Een jaar later trok hij voor maar liefst 40 miljoen euro van de Portugese club naar Zenit Sint-Petersburg. Volgens Sky Italia zou Juventus bereid zijn om 18 miljoen euro + 3 miljoen euro bonussen te betalen voor de Rode Duivel.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Buitenlands voetbal