Prinses Charlene gaat terug naar 'haar' Zuid-Afrika, zonder prins Albert

© Photo News

Prinses Charlene van Monaco (39) is momenteel op een officieel bezoek in Zuid-Afrika, waar ze haar jeugd heeft doorgebracht. In een interview met het lokale Eyewitness News vertelt ze dat ze staat te popelen om haar kinderen (2,5) mee te nemen naar haar thuishaven.

vwh

De vrouw van prins Albert van Monaco, die een carrière als zwemster achter de rug heeft, werd in 1978 geboren in Zimbabwe. Als 11-jarig meisje verhuisde ze naar Zuid-Afrika, een land waar ze nog steeds veel affiniteit mee heeft. “Ik ben een Afrikaanse. Dit is mijn thuis en dat zal het ook altijd blijven”, zegt Charlene. “Het zit in mijn hart en stroomt door mijn aderen.”

Ze voegt eraan toe dat ze niet kan wachten tot ze haar tweeling, Jacques en Gabriella, eens kan meenemen naar het land. “Ik kan niet wachten tot ik hen Afrika kan tonen”, klinkt het. De blondine, die haar tijd spendeert met bezoekjes in het kader van haar goed doel, shoppen, paddle boarden en zwemmen, wil haar kinderen trouwens zo snel mogelijk leren zwemmen zodat ze zich op hun gemak voelen in het water.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen