© Photo News

Benfica leent Filip Djuricic uit aan Sampdoria

Filip Djuricic gaat volgend seizoen aan de slag bij Sampdoria, dat kondigde de Italiaanse club uit Genua vrijdagavond aan op zijn website. Hij wordt door Benfica uitgeleend met een optie tot aankoop. De 24-jarige Serviër speelde de voorbije zes maanden op uitleenbasis voor Anderlecht.

De aanvallende middenvelder maakte in 2013 de overgang van Heerenveen naar Benfica. Na zijn eerste seizoen bij de Portugezen werd Djuricic in 2014 zes maanden uitgeleend aan het Duitse Mainz en maakte hij het seizoen opnieuw op uitleenbasis af bij het Engelse Southampton.

De volgende club voor Djuricic werd Anderlecht, waar hij sinds begin dit jaar aan de slag was. Hij speelde 20 wedstrijden voor paars-wit, waarin hij één keer het net wist te vinden en vier assists uitdeelde. Anderlecht aarzelde om Djuricic definitief naar de Belgische hoofdstad te halen, maar de flitsen van talent die de Servische international de voorbije zes maanden op de Belgische velden liet zien, waren niet voldoende om het paars-witte bestuur te overtuigen. Daarnaast bleek ook de te hoge vraagprijs van Benfica een struikelblok.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer