Pellegrini: ‘Ook Liverpool en Chelsea zullen punten verliezen’

© REUTERS

Manchester City-trainer Manuel Pellegrini is ervan overtuigd dat Liverpool en Chelsea nog steken zullen laten vallen in de strijd om de titel in de Premier League. Hij verwacht dat City zal meedingen naar de titel.

mio

Op vijf speeldagen voor het einde van de competitie volgt Manchester City op zes punten van competitieleider Liverpool. Chelsea heeft een achterstand van twee punten op The Reds, die na hun 3-2-overwinning tegen City vol voor het kampioenschap gaan.

City verloor woensdag op eigen veld puntenverlies na een 2-2-gelijkspel tegen Sunderland. Het team van onze landgenoot Vincent Kompany heeft wel nog steeds een wedstrijd minder gespeeld.

Vijftien punten

‘Ik ben er zeker van dat ook teams als Liverpool en Chelsea nog punten zullen verliezen’, zegt Pellegrini. ‘Er zijn nog vijftien punten te verdienen en we zullen er alles aan doen om er nog zoveel mogelijk te winnen. Op het einde van het seizoen zullen we dan wel zien welk team de titel wint.’

Manchester City won slechts één van de voorbij vier wedstrijden. Pellegrini moet bovendien cruciale spelers als Yaya Touré, David Silva en Jesus Navas missen.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen