Melania Trump verandert van outfit en kapsel in volle vlucht naar Brussel

© EPA

© EPA

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

De Amerikaanse president Donald Trump en zijn vrouw Melania zijn woensdagnamiddag om iets over vier uur aangekomen in ons land en er viel meteen iets op toen ze uit het vliegtuig stapte. De first lady met Sloveense roots veranderde in volle vlucht van Rome naar Brussel van outfit en ook haar kapsel zat anders.

vwh

In de vroege namiddag gingen Donald en Melania Trump aan boord van hun Air Force One-vliegtuig op de Leonardo da Vinci-Fiumicino luchthaven in het Italiaanse Rome. Ze zwaaiden op een apathische manier naar de menigte op het tarmac. De 47-jarige Melania, die er een gewoonte van maakt om de hand van haar echtgenoot te weigeren, droeg op dat moment een zwarte jurk tot net onder de knieën met een beetje kant aan de halslijn. Die combineerde ze met een zwarte zonnebril en een dito handtas.

© EPA

Toen het presidentiële paar landde in Brussel, had Melania (lees: haar team) haar look opgefrist. Ze droeg geen zwart meer, wel een blauw-wit geruite jurk met de allures van een trenchcoat uit de collectie van de Amerikaanse designer Michael Kors. Het ontwerp heeft een bescheiden V-decolleté en een riem om de taille. Haar outfit werkt ze af met bijpassende blauwe pumps. Haar opgestoken lokken draagt ze nu volledig los.

© AFP

© AFP

Het is niet de eerste keer dat Melania van outfit veranderde in de lucht. Tijdens de reis van Israël naar Rome deed ze haar jurk van de Servische Roksanda Ilincic uit en trok ze een ensemble met broderie aan van de Italiaanse ontwerpers Dolce & Gabbana, als eerbetoon aan het land. Tijdens haar bezoek aan het vaticaan droeg ze dan weer een zwarte sluier. Die veroorzaakte verwarring, want enkele dagen eerder weigerde ze principieel om een hoofddoek te dragen in Saudi-Arabië. Een zwarte sluier is echter verpicht voor hooggeplaatste vrouwen die de paus ontmoeten. Alleen katholieke koninginnen mogen wit dragen bij een ontmoeting met de heilige man.

© AFP

© EPA

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer